Τρόποι Αποστολής

  • Εντός Έβρου

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.

  • Εκτός Έβρου

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας απο εκεί.Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το πρακτορείο μεταφορών.
Σε περίπτωση που θέλετε το πρακτορείο μεταφορών να παραδώσει την παραγγελία σας στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και να χρεωθείτε με το επιπλέον κόστος μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

Στη νησιωτική Ελλάδα οι παραλαβές γίνονται από το πρακτορείο της μεταφορικής.Για εκτίμηση του κόστους παράδοσης με μεταφορική παρακαλούμε καλέστε στο 2551302702.

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας:

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδο Λεωφ. Δημοκρατίας 67 Αλεξανδρούπολη και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από εκεί, χωρίς καμία χρέωση.

  • Αποστολές Κύπρο και Ευρώπη

Μπορούμε να στείλουμε παραγγελίες Κύπρο και σε όλη την Ευρώπη.Για εκτίμηση του κόστους παράδοσης με μεταφορική παρακαλούμε καλέστε στο +302551302702 η στείλτε μας ένα email στο info@zatahome.gr