Τηλεφωνικές παραγγελίες 2551045894​

📞 2551045894

Η ιστορία μας, το πάθος μας και το όραμα μας…

 

Η εταιρεία Zata Home τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά στον χώρο του επίπλου. Η Εταιρία Zata Home άνοιξε της πόρτες τον Απρίλιο του 2017 στην Αλεξανδρούπολη.

Πρωτοπόρος στον χώρο εισαγωγής και εξαγωγής με πλήθος συνεργατών ανά τον κόσμο εγγυάται την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Βεβαια διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα www.zatahome.gr για να κάνετε τις αγορές σας σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε !

 

Με καινοτόμες ιδέες στα έπιπλα και πάντοτε στις τάσεις της εποχής

Με μοντέλα που ανανεώνονται συνεχώς, η εταιρία Zata Home καλύπτει κάθε γούστο και ηλικία. Η ευρεία γκάμα μας σε σετ τραπεζαρίας, κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, στρώματα, σετ κρεβατοκάμαρες, γωνιακά σαλόνια, κρεβάτια τοίχου, σετ τραπεζαρίας, καναπέδες, χειροποίητα έπιπλα, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπεζάκια, βρεφικά κρεβάτια, κουκέτες και κομοδίνα και ο συνδυασμός του μοναδικού σχεδίου, του ποιοτικού επίπλου και της καλύτερης δυνατής τιμής αποτελούν την βάση της επιτυχίας μας.

Παραμένωντας πιστοί στην φιλοσοφία της εταιρείας μας συνδιάζοντας την εξαιρετική ποιότητα με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και δημιουργούμε για εσάς και την οικογένεια σας το ιδανικό σπίτι.

Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε το περιβάλλον των ανθρώπων, για να μοιράζονται τις χαρές της ζωής!