Τηλεφωνικές παραγγελίες 2551045894​

📞 2551045894

Τρόποι Αποστολής

 

  • Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 50€

Παραγγελίες άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

H παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αφορά μεγάλα αστικά κέντρα, οποιαδήποτε άλλη περιοχή (πχ χωριά, απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει περίπτωση να θεωρηθούν δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην ανήκουν στο δίκτυο διανομής της εταιρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση των εμπορευμάτων ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη. Η παράδοση των προιόντων σε όροφο δεν είναι εφικτή και γίνεται επί πεζοδρομίου.

Σε περίπτωση που στην διεύθυνση παράδοσης που έχει δώσει ο πελάτης/χρήστης είναι δύσκολη η πρόσβαση από μέσο μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών (πχ φορτηγό) ή δεν επιτρέπεται η είσοδος στα μέσα μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών, τότε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Σε περίπτωση που δεν γίνει η ενημέρωση τότε η εταιρεία/πρακτορείο μεταφορών έχει το δικαίωμα να σας παραδώσει τα προϊόντα στο κοντινότερο προσβάσιμο από το μέσο μεταφοράς σημείο ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη για την παράδοση των εμπορευμάτων έως το πεζοδρόμιο της εισόδου.

 

  • Αποστολές στην Κύπρο και Ευρώπη

Για το κόστος αποστολής στην Ευρώπη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2551045894 ή στείλτε μας ένα email στο info@zatahome.gr .

 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων βρίσκεται σε συνάρτηση με τον τόπο παράδοσής τους που έχει επιλέξει ο πελάτης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για τα προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα και είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 35-45 εργάσιμες ημέρες.