Τηλεφωνικές παραγγελίες 2551045894​

📞 2551045894

Τρόποι Αποστολής

COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ
Αν επιλέξετε την παράδοση με Courier, τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Courier και, αυτόματα, το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ
Αν επιλέξετε την παράδοση με μεταφορική εταιρεία, τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και, αυτόματα, το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής αφορά τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που δηλώσατε. (Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (κάποιο χωριό ή κωμόπολη), τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών και να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση, όμως, που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και, κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών, χρεώνεστε τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ & ΕΥΡΩΠΗ
Για το κόστος αποστολής στην Ευρώπη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2551045894 ή στείλτε μας ένα email στο info@zatahome.gr .

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων βρίσκεται σε συνάρτηση με τον τόπο παράδοσής τους που έχει επιλέξει ο πελάτης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για τα προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα και είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 35-45 εργάσιμες ημέρες.