Τρόποι Αποστολής

 

  • Δωρεάν Μεταφορά – Ζώνη 1

Ισχύει για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη.

Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν παράδοση επί πεζοδρομίου, οποιαδήποτε άλλη περιοχή (πχ χωρία, απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει περίπτωση να θεωρηθούν δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην ανήκουν στο δίκτυο διανομής της εταιρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη.

 

  • Αποστολές στα Νησιά – Ζώνη 2

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής ( δεν ισχύει  απομακρυσμένες περιοχές ).

 

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας:

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδο Μυριβήλη 22, Αλεξανδρούπολη Τ.Κ.68100 και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από εκεί, χωρίς καμία χρέωση.

 

  • Αποστολές στην Κύπρο

Δωρεάν μεταφορά για αγορές αξίας 400€ και άνω. Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν τη μεταφορά των εμπορευμάτων μέχρι στο πρακτορείο μεταφορών στη Λεμεσό.

Κόστος αποστολής για αγορές κάτω των 400€ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2551302702 ή στείλτε μας ένα email στο info@zatahome.gr .

 

  • Αποστολές στην Ευρώπη 

Για το κόστος αποστολής στην Ευρώπη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2551302702 ή στείλτε μας ένα email στο info@zatahome.gr .